Interrail som pensionist

Langsom rejse.
Afslappet og behageligt.

Hjemmeside > Interrail som pensionist

Hvorfor Interrail er så populær hos mig som seniorrejsende

Jeg kan godt lide at rejse langsomt og se landskabet passere forbi mig. Læse en bog. Jeg kan lide at have plads til mine ben. At strække mig. At rejse mig op og gå et par skridt.

Min rejse begynder midt i en by, og jeg ankommer også midt i en ny by. Jeg behøver ikke at rejse til en lufthavn langt væk. Ingen trættende check-in.

Der er mange steder, selv mindre steder, som jeg nemt kan nå med toget. I hele Europa. Langt væk fra de typiske turistruter. Fra Grækenland til Norge. Fra Skotland til Portugal.

Ud over alle disse bekvemmeligheder er det naturligvis også økologisk at foretage mine rejser med tog. Jeg ønsker at efterlade en grøn verden til mine børnebørn.

Prøv bare at prøve det. Det er en oplevelse, som du kan huske i lang tid. Hvis du har spørgsmål, kan jeg anbefale RailDude. Du vil få hjælp i dette forum. Til alle spørgsmål. Og altid meget venligt.

Jeg ønsker dig en vidunderlig rejse! Fru Frida.

Mrs. Frida

Som pensionist nyder jeg den enkelhed og frihed, som Interrail giver mig. Med tiden og museen gennem Europa, som i mine unge dage. Besøg af kultur og gamle venner.

interrail-discount.png

50 år med Interrail

I anledning af Interrails 50-års jubilæum er der altid rabattilbud. Du kan finde dem her.

Billetvarianter og priser

Interrail-billetter med rabat er tilgængelige for rejsende på 60 år og derover.

4 rejsedage på en måned: fra 221 EUR
5 rejsedage i en måned: fra 254 EUR
7 rejsedage i en måned: fra 302 EUR | meget populært
10 rejsedage på to måneder: fra 361 EUR
15 rejsedage på to måneder: fra 444 EUR
15 rejsedage i træk: fra 399 EUR
22 rejsedage i træk: fra 466 EUR
1 måned i træk: fra 603 EUR | den klassiske
2 måneder i træk: fra 658 EUR
3 måneder i træk: fra 812 EUR

Køb din Interrail-billet direkte på det officielle websted. Du kan få din Interrail-billet som en mobilbillet i Interrail-appen. Enkelt og sikkert.

Hvad er en Interrail-billet?

Interrail er et togpas, der giver dig mulighed for at rejse i 33 europæiske lande. Én billet til alle lande. Enkel og fleksibel.

Interrail fås i forskellige versioner: til en kort tur gennem Europas hovedstæder. Eller til en månedlang rejse fra nord til syd og fra øst til vest. Du kan finde alle billetvarianter på denne oversigtsside.

Bemærk venligst:

  • Nogle tog kræver en ekstra sædereservation. Der er normalt tale om højhastighedstog. Dette kan dog ofte undgås. Fred vil forklare, hvordan det fungerer.
  • i et nattog skal du reservere din soveplads eller dit sæde, men til gengæld sparer du natten på et vandrehjem eller et hotel.
  • Interrail er ikke gyldigt i det land, hvor du bor. Du har dog én gratis udgang (udadgående) og én gratis indgang (indadgående). Til transit kan du f.eks. bruge jernbaneselskabernes sparebilletter.

Hvor kan man købe Interrail ?

Du kan købe Interrail direkte på det officielle Interrail-websted. Du kan få din Interrail-billet som en mobilbillet i Interrail-appen. Enkel og sikker.

I hvilke lande er Interrail gyldigt ?

Østrig, Belgien, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Kroatien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Irland, Irland, Italien, Kosovo, Letland, Litauen, Luxembourg, Makedonien, Monaco, Montenegro, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Tyrkiet, Tyskland og Det Forenede Kongerige.

DK | DE | EN | ES | FI | FR | IT | PL | SE