Naturskønne interrailrejser

Fantastisk Europa.
De skjulte højdepunkter.

Hjemmeside > Naturskønne interrailrejser

De fem smukkeste Interrail-ruter

  1. Skotland og det skotske højland
  2. På Glacier Express-togruten gennem de schweiziske alper
  3. Med Inlandsbanan tog ud i den vilde natur i Sverige
  4. Fra Helsinki til det nordlige Lapland med nattog
  5. På nattoget fra Stockholm til Nordnorge

Rosie

Mit navn er Rosie. Vil du rejse på smukke ruter? Gennem sneen i Alperne. Det vilde, uberørte Skotland. Eller måske foretrækker du Europas hovedstæder. Så er du kommet til det rette sted: Jeg er ekspert i de smukkeste ruter.

1. Skotland og det skotske højland

Tag nattoget fra London til Fort William og Isle of Skye. Derefter rejser du hele vejen nordpå til Thurso og tilbage via Inverness og Edinburgh.

Dette er en rejse med masser af natur og tomme tog, væk fra menneskemængderne.

Reservationsomkostninger: ingen

Varighed: en afslappende 5 dage

2. På Glacier Express-ruten gennem de schweiziske alper

Du rejser på ruten med Glacier og Bernina Express gennem de schweiziske alper. Men gratis med Interrail, uden reservationsomkostninger. Den bedste rute er fra Andermatt via Chur, forbi St. Moritz til Ospizio Bernina med destination i Tirano.

Fascinerende natur venter på dig. Du rejser med regionaltog og kan stige af indimellem, blive lidt hængende og fortsætte med det næste tog.

Reservationsomkostninger: ingen

Varighed: afslappet 1 til 2 dage

3. Med Inlandsbanan ud i den vilde natur i Sverige

Inlandsbanan tager dig med gennem den vilde natur i Sverige. Du rejser bag polarcirklen, uden for de slagne veje. Slap af i bussen med flere enheder. Med mange oplevelser på den 745 kilometer lange rute, som toget tager knap 14 timer på.

Elge, frihed og afslapning. Hold øje med køreplanerne for Inlandsbanan, som normalt kun kører fra juni til august.

Reservationsgebyr: 1,50 EUR

Rejsetid: afslappet 1 til 2 dage

4. From Helsinki to Northern Lapland by night train

Julemanden bor i det høje nord, lige ved polarcirklen. Og det er præcis der, hvor nattoget fra Helsinki tager dig hen. En fascinerende rejse – især om vinteren.

Billigt nattog til Lapland til julemandens landsby. Ideelt til den videre rejse til Sverige

Reservationsomkostninger: fra 5 EUR i siddevognen / fra 29 EUR i liggevognen

Rejsetid: afslappet 1 dag

5. On the night train from Stockholm to Northern Norway

Det tager 18 timer at rejse direkte fra Stockholm til Narvik i Nordnorge. Der venter dig en fascinerende natur. Fra det centrale Sverige til det golde nord med sine bjerge og søer.

Et komfortabelt nattog med mulighed for at rejse videre til Lofotenøerne eller Nordkap. Dog med bus derefter fra Narvik.

Reservationsomkostninger: fra 5 EUR i siddevognen / fra 26 EUR i liggevognen

Rejsetid: afslappet 1 dag

Hvad er en Interrail-billet?

Interrail er et togpas, der giver dig mulighed for at rejse i 33 europæiske lande. Én billet til alle lande. Enkel og fleksibel.

Interrail fås i forskellige versioner: til en kort tur gennem Europas hovedstæder. Eller til en månedlang rejse fra nord til syd og fra øst til vest. Du kan finde alle billetvarianter på denne oversigtsside.

Bemærk venligst:

  • Nogle tog kræver en ekstra sædereservation. Der er normalt tale om højhastighedstog. Dette kan dog ofte undgås. Fred vil forklare, hvordan det fungerer.
  • i et nattog skal du reservere din soveplads eller dit sæde, men til gengæld sparer du natten på et vandrehjem eller et hotel.
  • Interrail er ikke gyldigt i det land, hvor du bor. Du har dog én gratis udgang (udadgående) og én gratis indgang (indadgående). Til transit kan du f.eks. bruge jernbaneselskabernes sparebilletter.

Hvor kan man købe Interrail ?

Du kan købe Interrail direkte på det officielle Interrail-websted. Du kan få din Interrail-billet som en mobilbillet i Interrail-appen. Enkel og sikker.

I hvilke lande er Interrail gyldigt ?

Østrig, Belgien, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Kroatien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Irland, Irland, Italien, Kosovo, Letland, Litauen, Luxembourg, Makedonien, Monaco, Montenegro, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Tyrkiet, Tyskland og Det Forenede Kongerige.

DK | DE | EN | ES | FI | FR | IT | PL | SE