Interrail som ungdom og familie

Eventyr. Men afslappet.
Indtryk, der forbliver.

Hjemmeside > Interrail som ungdom og familie

Interrail som ung

For os som unge rejsende er det særlige ved Interrail-billettens individualitet, at den er individuel. Vi kan bevæge os frit. Følg det gode vejr. Vi kan tage med andre rejsende til den næste storby, til den næste fest. Men vi kan også bare rejse til den dybeste natur i det nordlige Sverige.

For os er det at rejse individuelt og tilpasse sig det tilgængelige budget det, der gør Interrail til noget særligt.

Interrail som familie

Vi rejser nu som en familie med Interrail-billetten. For os er det en meget afslappet måde at tilbagelægge længere strækninger på. Nogle gange endda i en sovevogn. Eller en middag i restaurationsvognen i Østeuropa. Indtryk, der også er rigtig gode for vores søn! Især fordi han også får en gratis Interrail-billet (til og med 11 år).

For os betyder Interrail: afslappet rejse over lange afstande. Oplevelser sammen med vores barn, som også rejser gratis med vores voksenbillet.

Interrail-priser for unge rejsende
fra 12 til 27 år

Interrail-billetter med rabat er tilgængelige for rejsende i alderen 12 til 27 år.

4 rejsedage på en måned: fra 185 EUR
5 rejsedage i en måned: fra 212 EUR
7 rejsedage i en måned: fra 251 EUR | meget populært
10 rejsedage på to måneder: fra 301 EUR
15 rejsedage på to måneder: fra 370 EUR
15 rejsedage i træk: fra 332 EUR
22 rejsedage i træk: fra 389 EUR
1 måned i træk: fra 503 EUR | den klassiske
2 måneder i træk: fra 548 EUR
3 måneder i træk: fra 677 EUR

Køb din Interrail-billet direkte på det officielle websted. Du kan få din Interrail-billet som en mobilbillet i Interrail-appen. Enkelt og sikkert.

Interrail prices for families
Kids travel for free up to 11 years old

Der er gratis Interrail-billetter til børn på op til 11 år, der ledsages af en voksen.

4 rejsedage på en måned: fra 246 EUR
5 rejsedage i en måned: fra 282 EUR
7 rejsedage i en måned: fra 335 EUR | meget populært
10 rejsedage på to måneder: fra 401 EUR
15 rejsedage på to måneder: fra 493 EUR
15 rejsedage i træk: fra 443 EUR
22 rejsedage i træk: fra 518 EUR
1 måned i træk: fra 670 EUR | den klassiske
2 måneder i træk: fra 731 EUR
3 måneder i træk: fra 902 EUR

Køb din Interrail-billet direkte på det officielle websted. Du kan få din Interrail-billet som en mobilbillet i Interrail-appen. Enkelt og sikkert.

Hvad er en Interrail-billet?

Interrail er et togpas, der giver dig mulighed for at rejse i 33 europæiske lande. Én billet til alle lande. Enkel og fleksibel.

Interrail fås i forskellige versioner: til en kort tur gennem Europas hovedstæder. Eller til en månedlang rejse fra nord til syd og fra øst til vest. Du kan finde alle billetvarianter på denne oversigtsside.

Bemærk venligst:

  • Nogle tog kræver en ekstra sædereservation. Der er normalt tale om højhastighedstog. Dette kan dog ofte undgås. Fred vil forklare, hvordan det fungerer.
  • i et nattog skal du reservere din soveplads eller dit sæde, men til gengæld sparer du natten på et vandrehjem eller et hotel.
  • Interrail er ikke gyldigt i det land, hvor du bor. Du har dog én gratis udgang (udadgående) og én gratis indgang (indadgående). Til transit kan du f.eks. bruge jernbaneselskabernes sparebilletter.

Hvor kan man købe Interrail ?

Du kan købe Interrail direkte på det officielle Interrail-websted. Du kan få din Interrail-billet som en mobilbillet i Interrail-appen. Enkel og sikker.

I hvilke lande er Interrail gyldigt ?

Østrig, Belgien, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Kroatien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Irland, Irland, Italien, Kosovo, Letland, Litauen, Luxembourg, Makedonien, Monaco, Montenegro, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Tyrkiet, Tyskland og Det Forenede Kongerige.

DK | DE | EN | ES | FI | FR | IT | PL | SE